HVEM ER VI og hvad er vores vision!

PUREBEAU – GRUNDLAGT

Purebeau er et tysk ICO 9000 medicinsk godkendt mærke, der har eksisteret siden 1998. Purebeau producere egne pigmenter hos grundlæggeren og ejeren professor Dirk Hundtermark, derved kan vi som distributør altid overholde de høje standarter, der er for ICO certificeret pigmenter, og derved også altid tilbyde dig som kunde det nyest indenfor farver, PT findes der 250 stk.

Purebeau har distributører verden over, 30 klinikker i DK og SE, se hvilke under forhandler www.cirebo.dk 

I 2012 blev PUREBEAU i Danmark grundlagt og har siden udvidet sine aktiviteter med uddannelsessteder både på Sjælland og i Jylland af PUREBEAU Semipermanente kosmetiske pigmentering. I 2015 udvide PUREBEAU Danmark hovedagenturet for PUREBEAU med eksklusive de rettigheder til også at omfatte. Sverige.

Purebeau Danmark & Sverige tilbyder til meget konkurrence dygtigt priser, flere uddannelser på højt niveau indenfor:

Uddannelses Level:

 • Maskine Basis - 4 dage : Underviser Danmark Louise  Sverige Kristina 
 • Advance PMU -  pr. dag pr område: Underviser Danmark Louise  - Sverige Kristina 
 • Master PMU -  min 2 dage: Underviser Danmark Louise -   Sverige Kristina 
 • Microblading Manuel, med pen Calligraph 2 dage.: Underviser Danmark Line -  Sverige Kristina 
 • Plasma Løft af huden Fibroblast - 1 dag : Underviser Danmark og Sverige Kristina 
 • Neddeling - 1 dag: Underviser Danmark og Sverige  - kristina  

Adgangskrav : 

Uddannelse henvender sig til uddannet personale som tager en overbygning i PMU - derfor er det et krav at du skal være certificeret kosmetolog og være moms registreret eller ansat på en klinik,  for at kunne påbegynde uddannelsen og få certificering. 

PUREBEAU vision er:

 • At levere den bedste professionelle uddannelse i branchen, inden for kosmetisk pigmentering.
 • At være den bedste leverandør til klinikker med PUREBEAU kosmetisk semipermanent pigmentering, således at slutbrugeren kunden, føler sig tilfreds med PUREBEAU og føler sig tryg og sikker i deres valg ved at få foretaget en kosmetisk semipermanent pigmentering af en PUREBEAU certificeret micropigmentist.
 • Dette opnår vi ved at PUREBEAU tilbyder dig som certificeret PUREBEAU micropigmentist en Konstant evaluering, og redigering af kursusmaterialer.
 • Ved vores besøg hos PUREBEAU hovedleverandør i Tyskland, holder vi dig løbende opdateret om nyheder.
 • Afholdelse af opfølgnings kurser PUREBEAU workshops.
 • At du personligt modtager besøg i din klinik.
 • At holde dig opdateret via nyhedsbreve og sociale medier, sørger for, at der udveksles erfaringer og meninger omkring PUREBEAU.
 • At sørge for, at PUREBEAU bliver set og kendt gennem annoncering og fagartikler i div. medier.

 Vi lægger stor vægt på, at du som praktiserende pigmentist føler, at vi er der for dig, og at det er let for dig at havde personlig kontakt med os. F.eks. tilstræber vi, at du altid kan nå os enten via e-mail og telefon. Vi bestræber os desuden på at yde rettidig varsel, hvis det er muligt mht. ferie og lukke dage.

Dig som PUREBEAU micropigmentist.

Vi har i PUREBEAU et ønske og en vision om, at alle PUREBEAU pigmentister bør have en god kollegial relation til hinanden. Vi ønsker desuden, at alle besidder samme faglige niveau for derved at sikre, at vores fælles slutbruger, kunden, får den samme behandling og det samme resultat, uanset hvilken PUREBEAU pigmentist, de vælger at gå til.

På baggrund af denne vision har vi udarbejdet retningslinjer, som alle PUREBEAU pigmentister bør følge. Bl.a. overholder de retningslinjer som er udstedt af PUREBEAU så som: vejledende priser, kundehåndtering og kundekontakt, tilbud om gratis konsultation, samtykke- og sundhedserklæring - osv.

Mvh

Purebeau

Team.

  Vores uddanner team

  Kristina Milosevic Budin

  Hun er uddannet som:

  Legitimerede sygeplejerske fra Herlev hospital. 

  certificerede af de dygtigste eksperter indenfor Mesoterapi, Dermaroller och Oxygenbehandlingar i Danmark

  Certificerede  i  Fillers og Carboxy af Inject Academi, Stockholm.

  Purebeau Fibroblast af Marcus Möller fra Tyskland Berlin

  Kristina underviser i : Plasma løft af huden  - PMU micrblening Calligraph:  Needling dermapen

  Tel.: +46 76 860 87 50

  E-mail info@laderma.se.  

   

  Louise Holm

  Kosmetolog / underviser

  Uddannelser:

  Louise har været uddannet Kosmetolog siden 2014, og har siden udvidet sine kompetencer indenfor faget ved at uddanne sig indenfor  Hot Stone massage, CND Shellac og Eyelash ekstensions

  I 2014 blev Louise NLP Master i Psykoterapi, hvor hun har Arbejdet som censor inden for NLP siden 2016. Til dagligt har Louise egen klinik i Fredericia.

   Louise er Purebeau Master permanent makeup artist siden april 2016

  I 2017 blev Louise Underviser hos os i PMU purebeau i Bryn eyeliner Læber, og er i dag tilknyttet firmaet som underviser i PMU purebeau.

  Line Eriksen

  Line Eriksen.

  Purebeau Master permanent makeup artist siden april 2014, Line er i dag tilknyttet skolen som underviser i Permanent makeup Purebeau Calligrafph Microblading

  Line har mange års erfaring indenfor skønhedsbranchen, udover at værre underviser er Line også Kosmetolog / Lifecoach, til dagligt har Line egen klinik i Lyngby hvor hun har udvidet sine kompetencer indenfor den INDRE BALANCE - YDRE SKØNHED som Lifecoach med Prognos test, Kinesiologi, akupunktur, zoneterapi, slankebehandlinger til krop og ansigt.

  I 2017 blev Line Master i Psykoterapi, hvor hun har Arbejdet som censor inden siden 2016